RUSYA

Eylül Turizm

RUSYA

Önemli Açıklama:

Pasaportunuz Seyahat Tarihinizden İtibaren Minimum 6 Ay Geçerli Olmalıdır
Yeşil Ve Normal Pasaport Sahipleri Vize Almak Zorundadır.
Gri Pasaport Sahipleri Turistik Olarak Seyahat Edemezler,Normal Pasaport Çıkartarak Vize Almalıdır.

Gerekli Evraklar:

  • Arka Fonu Beyaz
  • Düz Duruş Düz Bakış
  • Alın Açık Kulaklar Gözükmesi Gerekmektedir.
  • Üzerinde Herhangi Bir Takı Olmayacak (Mümkün İse Gözlüksüz)
  • 3 Aydan Eski Olmayacak Ve Dişler Gözükmeyecek
  • Başörtüsü Kullanan Misafirlermizin Örtülerini Bone Şeklinde Bağlayıp Kulaklar Gözükecek Şrkilde Çektirmeleri Gereklidir.
  • Seyahatinin Dönüş Tarihi İtibariyle Az 6 Ay Geçerli Pasaport
  • Ekte Bulunan Bilgi Formunun Eksiksiz Doldrulması Rica Olunur.
  • (Online Form Tarafımızdan Doldurulacaktır.)
  • Vize Basabilmesi İçin Pasaportunuzda Karşılıklı 2 Vize Safyasının Boş Olması Gerekmektedir
  • Otel Konfirmesi Ve Uçak Bileti