İNGİLTERE

Eylül Turizm

İNGİLTERE

Önemli Açıklama:

Pasaportunuz Minimum 6 Ay Geçerli Olmalıdır.
Yeşil Ve Gri Pasaportlara Vize Uygulanmaktadır.
Diplomatik Pasaport Sahipleri Vizesiz Seyahat Edebilirler.

Gerekli Evraklar:

  • Bilgi Formunu Eksiksiz Doldurmanız Halinde Asıl Online Form Tarafımızdan Doldurulacaktır.
  • En Az 6 Ay Geçerli Pasaport
  • Firmanın Antedli Kağıdına Görevinizi Gidiş Amacınızı Ve Seyahat Tarihlerinizi Belirten İngilizce Dilekçe
  • Şirketin İmza Sirkuleri
  • Vergi Levhası Son Dönem İşlenmiş ( Matrahsız Vergi Levhalarında Firmanın Bilançosu Eklenmelidir.)
  • Faliyet Belgesi Son 3 Aylık Donemde Alınmış Olmalı Ve İngilizce Tercümeliolmalı(Firmamız Tercüme Konusunda Yardımcı Olmaktadır)
  • Şirketin Kuruluş Belgesi Ve İngilizce Tercümeli Olmalı(Firmamız Tercüme Konusunda Yardımcı Olmaktadır)
  • Bağkur Hizmet Dökümü (E-Devletten Alabilirsiniz)
  • Son 3 Ay İşlenmiş Min 7000 Tl Bakiyeli Banka Cuzdanı.
  • Tapu (Varsa) Araç Ruhsatı, Kira Geliri Olanlar İçin Kontrat Fotokopisi Gıbı Maddı Durumunu Gosteren Belge
  • Otel Ve Uçak Konfırmesi
  • Aile Veya Arkadaş Ziyaretine Gidecek Yolcularımız Yakınlarından Davetiye (Davet Eden Kişinin Ev Adresi Ve Telefonu Mutlaka Olmalıdır)Ve Davetiyeyi Gönderen Kişinin Kimlik Veya Oturum Fotokopisi
  • Nufus Müdürlüğünden Vukuatlı Nufus Kayıt Örneği
  • Eski Pasaportunuz Varsa Lütfen Orjinalini Gönderiniz
  • Talep Edilmeden Gönderilen Orjinal Evraklardan Firmamız Sorumlu Olmayacaktır