İTALYA

Eylül Turizm

İTALYA

Önemli Açıklama:

Pasaportunuz Minimum 6 Ay Geçerli Olmalıdır.
12 Yaş Altı Çocukların Parmak İzine Gelmelerine Gerek Yoktur.
Yeşil,Grı Ve Diplomatik Pasaport Sahipleri 90 Güne Kadar Vizesiz Seyahat Edebilirler.
Firmamız Tarafından Alınan Vizelerin Tarihlerinin Kontrol Edilmesi Önemle Rica Olunur.
Elçiliklere Yapılan Başvurudan Sonra Elçilikler Ek Evrak Talep Etme Hakkına Sahiptir.
Yeni Evlenmiş Veya Boşanmış Bayanları Pasaportlarınız Mutlaka Yenilemeleri Zorunludur.

Gerekli Evraklar:

  • Yeni Çekilmis Arka Fonu Beyaz 2 Adet Biometrik - 3.5 Mm- 4,5mm Boyutlarinda Olmalidir .
  • Arka Fonu Beyaz
  • Düz Durus, Düz Bakıs
  • Alın Açık, Kulaklar Gözükmesı Gereklıdır
  • Üzerlerınde Herhangı Bır Takı Olmayacak(Mümkün Ise Gözlüksüz)
  • 3 Aydan Eskı Olmayacak Ve Dısler Gözükmeyecek
  • Bas Örtüsü Kullanan Mısafırlerımızın Örtülerını Bone Seklınde Baglayıp Kulaklar Gözükecek Sekılde Çektırmelerı Gereklıdır
  • En Az 6 Ay Geçerlı Pasaport
  • Vıze Basabılmesı Içın Pasaportunuzda Karsılıklı 2 Vıze Sayfasının Bos Olması Gerekmektedır.
  • Seyahat Saglık Sıgortası (Fırmamız Kanalı Ile Yapılabılır)
  • Imzalanmıs Basvuru Formu (Basvuru Formlarında 37 Kutucuk, 4.Sayfa Sağ Kutucuk Ve Vekalename Formu Mutlaka Imzalanmalıdır)
  • Sırketın Antetlı Kagıdına,Sırkettekı Gorevını ,Gıdıs Amacını Ve Seyahat Tarıhlerını Belırten Kaşeli Islak İmzalı Dılekce
  • Sırketın Imza Sırkulerı
  • Vergı Levhası Son Islenmıs
  • Falıyet Belgesı Son 3 Aylık Donemde Alınmıs Olmalı (Orjınal Falıyet Belgesı Zorunludur) Arzu Ederseniz Www.İto.Gov.Tr Adresinden E-Faliyet Alabilirsiniz.
  • Sırketın Ticaret Sicil Gazetesı
  • Son 3 Aylık İşlenmiş Banka Hesap Hareketleriniz Min. 7000 Tl Bakiyeli Kaşeli İmzalı Ve İmzalayan Kişinin İmza Beyanı Ekte Olmalıdır.(Banka Hesaplarınızı Mümkün Olduğunca Yüksek Göstermenin Vize Süresi Ve Sürecine Etki Edeceğini Unutmayınız.)
  • Tapu Kopyası Ve Kira Geliriniz Varsa Kira Kontratlarının Kopyalarını Gönderiniz.
  • Otel Ve Uçak Konfırmesı
  • Nufus Kagıdı Fotokopısı
  • Tam Vukuatlı Nufus Kayıt Örnegı(E-Devletten Aile Bireyleri Gözükecek Şekilde Alabilirsiniz.)
  • Aıle Veya Arkadas Zıyaretıne Gıdecek Mısafırlerımız Italyadakı Yakınınından Davetıye
  • Italyadakı Yakınınızın Kımlık Veya Oturum Fotokopısı(Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği)
  • Pasaport Ve Eskı Pasaportta Bulunan Tüm Vıze Ve Giriş Çıkışların Fotokopılerı ( Eski Pasaportun Aslına İhtiyaç Duyulmamaktadır)
  • Lütfen Talep Edılen Evrakların Dısında Orjınal Evrak Göndermeyınız.Talep Edılmeden Gönderılen Orjınal Evraklardan Fırmamız Sorumlu Olmayacaktır.
  • Yenı Evlenmıs Veya Bosanmıs Bayan Mısafırlerımızın Pasaportunu Yenılemesı Gereklıdır.
  • Lütfen Teslim Aldığınız Vizenizin Tarihlerini Kontrol Ediniz.
  • Başvurudan Sonra Elçilik Ek Evrak Veya Görüşmeye Çağırmak Hakkı Bulunmaktadır.
  • Firmamız Tarafından Alınan Randevular Sadece Başvuru Merkezine Giriş Amaçlıdır.Bekleme Süreci 15 Dk.İle 2 Saat Arasında Sürebilmektedir.