ALMANYA

Eylül Turizm

ALMANYA

Önemli Açıklama:

Pasaportunuz Minimum 6 Ay Geçerli Olmalıdır.
12 Yaş Altı Çocukların Parmak İzine Gelmelerine Gerek Yoktur.
Yeşil,Grı Ve Diplomatik Pasaport Sahipleri 90 Güne Kadar Vizesiz Seyahat Edebilirler.
Firmamız Tarafından Alınan Vizelerin Tarihlerinin Kontrol Edilmesi Önemle Rica Olunur.
Elçiliklere Yapılan Başvuruduan Sonra Elçilikler Ek Evrak Talep Etme Hakkına Sahiptir.
Yeni Evlenmiş Veya Boşanmış Bayanları Pasaportlarınız Mutlaka Yenilemeleri Zorunludur.

Gerekli Evraklar:

  • 2 Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Resım ( Son 3 Ayda Cekılmıs)
  • Arka Fonu Beyaz
  • Düz Durus, Düz Bakıs
  • Alın Açık, Kulaklar Gözükmesı Gereklı
  • Üzerlerınde Herhangı Bır Takı Ve Kalın Çerçevelı Gözlük Olmayacak
  • 3 Aydan Eskı Olmayacak Ve Dısler Gözükmeyecek
  • Bas Örtüsü Kullanan Mısafırlerımızın Örtülerını Bone Seklınde Baglayıp Kulaklar Gözükecek Sekılde Çektırmelerı Gereklıdır
  • En Az 6 Ay Geçerlı Pasaport
  • Vıze Basabılmesı Içın Pasaportunuzda Karsılıklı 2 Vıze Safyasının Bos Olması Gerekmektedır.
  • Seyahat Saglık Sıgortası (Fırmamız Kanalı Ile Yapılabılır) Seyahat Tarihinden 1 Gün Önce Başlamalı Ve 1 Gün Sonra Bitmelidir.
  • Imzalanmıs Basvuru Formu (Basvuru Formlarında 37 Kutucuk Ve Son Sayfası Mutlaka Imzalanmalıdır)
  • Şirketin Antetli Kagıdına Şirketteki Gorevini Gidis Amacını , İzinli Oldukları Tarihleri Belirten Kaselı Imzalı Dilekce
  • İmza Sirküleri
  • Vergi Levhası (Son Dönem)
  • Faliyet Belgesi (Son 3 Ay İçerisinde Alınmış)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Adınızın Geçtiği Sayfa
  • Bağkur Hizmet Dökümü (E-Devletten Alabilirsiniz)
  • Son 3 Aylık İşlenmiş Banka Hesap Hareketleriniz Min. 5000 Tl Bakiyeli(Banka Hesaplarınızı Mümkün Olduğunca Yüksek Göstermenin Vize Süresi Ve Sürecine Etki Edeceğini Unutmayınız.)
  • Kimlik Kopyası
  • Varsa Tapu,Araba Ruhsatı,Kira Kontratı Kopyaları
  • Nufus Müdürlüğünden Aile Toplum Kağıdı(Anne Baba,Eş,Çocuk İşlenmiş Olması Gerekmektedir)
  • Almanyadaki, Yakınından Belediyeden Orjinal Davetiye(Aile Veya Arkadaş Yanında Kalacaklar İçindir) Veya Otel Ve Uçak Rezervasyonları Eklenmesi Gereklidir
  • Yeni Evlenmiş Veya Boşanmış Bayanların Pasaportlarında Eski Soyadları Yer Alıyorsa Mutlaka Pasaportunu Yenilemelidir.
  • Eskı Pasaportunuz Varsa Orjinalini Evraklarınızla Bırlıkte Gönderınız
  • Lütfen Talep Edılmedıkçe Orjınal Evrak Göndermeyınız,Talep Edılmedıkçe Gönderılen Orjınal Evraklardan Fırmamız Sorumlu Olmayacaktır.
  • Lütfen Teslim Aldığınız Vizenizin Tarihlerini Kontrol Ediniz.
  • Başvurudan Sonra Elçilik Ek Evrak Veya Görüşmeye Çağırmak Hakkı Bulunmaktadır.
  • Bölge Ayrımı Yapmadan Tüm Başvuruları ANKARA'dan Yapılabilmektedir.